Bericht versturen

Co. van Dongguanblueto Electronics&Communication, Ltd

 

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd

Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd
workshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Co. van Dongguanblueto Electronics&Communication, Ltd is een professionele vezel de optische passieve componentenfabrikant, in het jaar van 2011 establised en in Dongguan-stad van China de plaats bepaalde van. Wij hebben Ingenieurs en productiepersoneel ervaren, die zich in het ontwikkelen van en de productie van vezel optische componenten specialiseren, die koorden van het Vezel de Optische Flard, Vlechten, Adapters, Schakelaars, Dempers, SFP Transceivermodules, Einddozen, Lasdienbladen, beschermingskokers, stofkappen, laarzen, enz. omvatten.

 

In de betekenende tijd, heeft ons bedrijf certificaat, ISO9001: 2008, bezittend ontwerp, productie, verpakking, schip, klantenservice om diverse behoeften van de klant te vangen.

 

Ons bedrijf bezit een groep goed-hoog opgeleid beheer en technisch team. Sinds onze onderneming, hebben wij het principe van „eerste kwaliteit, de perfecte diensten“ aangehangen, en het verstrekken van prima producten is ons doel.

Wij heten klanten, commerciële verenigingen en vrienden van alle delen van de wereld welkom om ons te contacteren en naar samenwerking voor wederzijds voordeel te streven.

Contactgegevens
Dongguan Blueto Electronics&Communication Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Jonay Xie

Tel.: 076982855931

Direct Stuur uw aanvraag naar ons